pendaftaran banner

Hubungi Kami

Pejabat EXCO Belia & Sukan Pulau Pinang 

Sertai Kami!

img-music

Pendaftaran Bakat Muzik Pemuda

Satu-satunya Platform Bakat Muzik Pemuda Pulau Pinang

Adakah anda seorang pemuzik / penyanyi / produser / komposer, atau mempunyai sebarang bakat berkaitan dengan industri muzik? Adakah anda memenuhi kriteria di bawah:

  1. Berumur di antara 15 hingga 40 tahun
  2. Warga Pulau Pinang
  3. Menetap di Pulau Pinang untuk bekerja atau belajar

Jika jawapan anda adalah YA~ kami mengalu-alukan kedatangan anda! Sila daftar sekarang dan menjadi ahli YIM (Youth In Music) – ahli bakat muzik pemuda Pulau Pinang!

Projek di bawah inisiatif Youth With Rhythm ini berhasrat untuk mengumpul maklumat mengenai bakat muzik pemuda di Pulau Pinang dan membina satu komuniti untuk ahli muzik pemuda di Pulau Pinang.

Semua pendaftaran yang lulus proses saringan oleh 5 Panel Penggiat Muzik akan dipaparkan dalam laman web kami. Kami juga merancang untuk meletakkan maklumat tersebut di laman web atau di laman rasmi SUK Kerajaan Pulau Pinang. Pautan khusus ini akan menjadi sebuah platform maklumat untuk sesiapa yang ingin mencari penggiat muzik untuk acara/pertunjukan, dan meningkatkan rangkaian profesional dan peluang pekerjaan anda.

Satu-satunya Platform Bakat Muda Pulau Pinang

Daftar Maklumat Lengkap Anda Sekarang!

  • INDIVIDU
  • KUMPULAN

The Panelists

Paul Augustin

Founder and Festival Director of The Penang Island Jazz Festival (2004 – Present) Founder and Director of Penang House of Music (2016 – Present)

Kamal Chopra

"BEST INTERNATIONAL ARTISTE" Award @ UK Bhangra Awards, Birmingham, UK 2019.

Cole Yew Kok Cheong

Co-founder Soundmaker studio

Vivian Lim

Vocal and choir tutor UCSI University